De mensen van Airbus DS NL

Down to earth
Betrokken en benaderbaar. Dat is hoe we zijn. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat de vraag ook is. Bij Airbus DS NL werken mensen die van hun werk houden, gedreven zijn en het uiterste van zichzelf vragen. Knappe koppen en gouden handen, want wij bedenken niet alleen technische hoogstandjes, we voeren ze ook uit. Altijd naar de wens van onze klanten, maar nooit zonder deskundig advies van onze kant.

Sky is the limit

Grenzen verleggen en vernieuwend willen zijn. Onze engineers werken aan baanbrekende technologieën die we met een gerust hart de ruimte in sturen. Ruimtevaart is een dynamische markt, met ontwikkelingen op meerdere fronten. En omdat er veel kennis in huis is, richten we onze pijlen de komende jaren ook op het borgen daarvan. Ervaren medewerkers geven hun expertise door aan de talenten van de toekomst. Een toekomst waarin serieproductie voor de ruimtevaart en productie ín de ruimte zomaar eens de normaalste zaak van de wereld kunnen zijn. Ben jij er klaar voor?

Klik hier om ervaringen van medewerkers te lezen of te bekijken.

Over Airbus DS NL

Ruim driehonderd professionals met grote passie voor technologie werken bij Airbus Defence and Space Netherlands dagelijks aan de grenzen van wat mogelijk is in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld: de ruimtevaart.

Lees verder
Airbus Defence and Space Netherlands B.V.

Postbus 32070
2303 DB Leiden
HR@airbusds.nl
+31 (0)71-5245000