De missie van Airbus DS NL

Permission to land
Met ruim 300 collega’s verleggen we dagelijks de grenzen van wat technisch mogelijk is. Bij Airbus DS NL gebruiken we state-of-the-art faciliteiten die dit mogelijk maken. We combineren ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen, samenbouwen, testen en leveren van producten met innovatie, nieuwe inzichten en methoden. Zo leveren we een grote bijdrage aan internationale ruimtevaartprojecten en zijn we voor onze klanten een betrouwbare partner. We doen wat we beloven en klaren altijd de klus.

Onze zonnepanelen, satellietinstrumenten en structuren voor lanceerraketten behoren tot de beste van de wereld. Ze dragen bij aan missies die essentiële informatie vergaren voor bijvoorbeeld aardobservatie, satellietnavigatie, communicatie en in het monitoren van het klimaat en de luchtkwaliteit. Daarmee zijn we van onschatbare waarde voor het leven op aarde en voor inzichten in de rest van het universum. Een cruciale bijdrage waar we trots op zijn.

Over Airbus DS NL

Ruim driehonderd professionals met grote passie voor technologie werken bij Airbus Defence and Space Netherlands dagelijks aan de grenzen van wat mogelijk is in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld: de ruimtevaart.

Lees verder
Airbus Defence and Space Netherlands B.V.

Postbus 32070
2303 DB Leiden
HR@airbusds.nl
+31 (0)71-5245000