Wat we doen bij Airbus DS NL

We make it fly
Bij Airbus DS NL werk je aan missies met impact op de wereld om je heen. Van wetenschappelijke ontdekkingen in de ruimte tot aan het monitoren van ons klimaat. Iedereen ervaart direct of indirect de gevolgen van wat je doet. Zelfs tot ver buiten onze dampkring. Wij maken zonnepanelen, raketonderdelen, subsystemen voor satellieten en instrumenten voor onderzoek naar onze atmosfeer. Technologie die onder de meest zware omstandigheden ‘gewoon’ moet werken. Uiterst complexe en betrouwbare hightech waarmee we de wereld nieuwe inzichten geven en aangenamer en veiliger maken. Betrouwbaar, recht op het doel en altijd met de beste oplossing. Dat is ónze missie.

Space
Airbus DS NL levert producten en diensten voor missies van ESA, de EU en NASA. Naast deze toonaangevende spelers in de internationale ruimtevaart weten ook andere (commerciële) spelers ons prima te vinden. We krijgen steeds meer inzicht in wat er zich in en buiten onze atmosfeer afspeelt. Ruimtevaart is een bijzondere branche, waarin de technologie al lichtjaren vooruit is. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van nano-elektronica, energiewinning, sterke maar lichte materialen of ultragevoelige sensoren. Dát, en de mogelijkheid om internationaal carrière te maken, maakt van Airbus DS NL een fascinerende werkplek.

Defence
We zetten hoogwaardige technologie niet alleen in voor ruimtevaart. Ook in projecten voor defensie zijn ze doorslaggevend voor succes. Dankzij ons worden piloten getraind, simuleren we realistische situaties voor oefeningen en leveren we satellietinformatie voor missies.

Klik hier om meer te leren over onze historie.

Over Airbus DS NL

Ruim driehonderd professionals met grote passie voor technologie werken bij Airbus Defence and Space Netherlands dagelijks aan de grenzen van wat mogelijk is in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld: de ruimtevaart.

Lees verder
Airbus Defence and Space Netherlands B.V.

Postbus 32070
2303 DB Leiden
HR@airbusds.nl
+31 (0)71-5245000